Szórakoztató és egyben fejlesztő interaktív plüssök

A kisbabák fejlődése során, amikor már beszélni kezdenek és megértik, hogy mi történik körülöttük, sőt azt is, hogy mások mit mondanak nekik, érdeklődni kezdenek az interaktív játékok iránt. Olyan játékok iránt, amelyek valamilyen módon reagálnak megnyilvánulásaikra, tetteikre.

pluss

Lucy, az interaktív kiskutya, azon túl, hogy egy szobatiszta házi kedvence lehet a családnak, hasznos tagja is annak, mert a kis gyerkőcöket szórakoztatja és tanítja is egyben. Üzembe helyezéséhez részletes leírás tartozik, hiszen egy ilyen intelligens játékot már nem is olyan egyszerű beindítani. Így a gyermek előtt, már a szülőket is rögtön kihívás elé állítja Lucy kutya. A legjobb eredmény elérése érdekében pontosan tanulmányozzuk a használati utasítást, ugyanis ahhoz, hogy egy játékkutya reagáljon az emberi szóra, pontos beállítások szükségesek.
Az intelligens játékkutya 15 különböző hangutasítást képes memorizálni, amelyekhez különféle reakciók társulnak, mint például ugatás, csaholás, vagy akár kézenállás is. A szülők fellélegezhetnek, mert hála a játékkészítők kreativitásának egy időre biztosan megoldódik a háziállat kérdése a családban.
A munkájukban leterhelt és elfoglalt szülőknek különösen javasolt a játék beszerzése, hiszen további előnyéhez sorolható még, hogy gyermekünknek bármikor játszani támad kedve, Lucy kutya örömmel teljesíti a kérést. Ez a kiskutyus sosem fárad el és mindig lesi kis gazdája parancsait.
A népszerű Lucy kutyának már társai, illetve riválisai is akadnak a játékpiacon, többek között Charlie, a beszélő papagáj és Bruno a plüssmackó személyében.

jatek

Charlie, a beszélő plüss kismadár minden szót, vagy akár rövidebb mondatokat is képes megismételni, egy valódi papagájhoz hasonlóan.
Bruno maci, a plüss medve képes elmondani mit érez, vagy, hogy mit szeretne. Igényli a törődést és a gondoskodást, cserébe hűséges jó barátja gazdájának.

A felsorolás nem teljes, csak a legnépszerűbbek kerültek bemutatásra, de sokféle beszélő, mozgó plüss beszerezhető még, attól függően, hogy melyik a kedvenc állata gyermekünknek. Mindenesetre egy ilyen házi kedvenccel biztosan nem fogunk hibázni az ajándékok beszerzésénél.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.